Start înscrieri la primul turneu RTP Pro din anul 2020

RTP Pro va organiza la Bucureşti, pe 18 iulie 2020 la Club Sportiv Galaxy din Strada Olteţului Nr. 30, Sector 2, RTP 1000 Pro 2020, primul turneu de tenis de câmp rezervat jucătorilor profesionişti.


Înscrierile la RTP 1000  se fac până cel târziu pe 15 iulie 2020, fie prin contul de jucător, fie la email office@rtppro.ro sau la telefon: 0721059141.

Pe 16 iulie 2020, la ora 19,00, se va realiza tragerea la sorţi a tablourilor de concurs, prin transmisie video live pe pagina de facebook a Romanian Tenis Premium.

Taxa de participare este de 200 lei în proba de simplu masculin. Turneul va avea un tablou de simplu masculin cu 32 jucători.

RTP Pro asigură arbitru pentru fiecare meci, plus mingi de joc. Fiecare jucător primeşte apă, banană şi un baton energizant pentru fiecare meci jucat. Toţi jucătorii primesc premii în bani, inclusiv cei care prierd în primul tur.

RTP Pro nu percepe taxă de membru şi nici taxă de teren şi este singurul circuit din România care oferă premii tuturor jucătorilor.

Pentru ca un jucător să poată participa la un turneu organizat de Romanian Tenis Premium, acesta trebuie să achite în avans, taxa de participare la turneul la care doreşte să joace.

Taxa de participare se poate achita prin bancă, în baza unei facturi emise pe numele jucătorului.

Date plată taxă participare turneu RTP Pro, prin transfer bancar în contul SC PR MEDIA RTP SRL, deschis la Banca Transilvania: RO42BTRLRONCRT0433550101

Beneficiar: SC PR MEDIA RTP SRL

La detalii plată se va trece: Taxă turneu RTP 1000 Pro

Suma de plată: 200 lei.

În cazul în care jucătorul care a achitat taxa de participare la un turneu, se retrage după ce tragerea la sorţi pentru tabloul de joc a fost efectuată, RTP Pro nu îi va returna banii.

Jucătorul care nu se prezintă la meci în ziua de concurs, va pierde contravaloarea taxei de participare.

Jucătorul care se retrage din turneu cu o zi înainte de tragerea la sorţi, pierde jumătate din contravaloarea taxei de participare, achitate.

În cazul în care din motive organizatorice sau din cauza condiţiilor meteo, care fac imposibilă desfăşurarea unui turneu, RTP Pro  va restitui integral, tutuor jucătorilor, taxa de participare achitată, dacă aceştia o solicită în scris. 

În cazul în care jucătorul nu solicită restituirea taxei de participare la turneul anulat din motive organizatorice, banii se pot utiliza pentru a participa la alt turneu la care jucătorul doreşte să participe.